Se incarca

Cupa Metigla 2016

Competitia interscolara de baschet Cupa Metigla se afla in fata deschiderii celei de a doua editii, in perioada 11-16 aprilie 2016. Numarul scolilor dornice sa participe la acest eveniment sportiv a crescut fata de prima edititie, desfasurata in toamna anului trecut.

Competitia se bucura de o popularitate in crestere in randul elevilor, adolescentilor si va alinia la start echipe de baschet din 12 scoli si licee din Prahova.

Compania Metigla a avut initiativa acestei competitii deoarece baschetul este un sport de echipa cu traditie in Ploiesti, un sport care se practica atat in interior, cat si in exterior, in sali si in parcuri si care poate dezvolta abilitati de leadership, comunicare si lucru in echipa. Dorim sa incurajam practicarea sportului de masa si stilul de viata sanatos care va aduce valoare in societatea noastra. Organizatia Un strop de fericire prin implicarea si bunavointa voluntarilor, in mare parte adolescenti (liceeni si studenti), profesori si antrenori organizeaza acest eveniment la care vor participa peste 500 de elevi.

Va asteptam sa asistati la turneul final al Cupei Metigla, sambata 16 aprilie 2016, la Colegiului National Mihai Viteazul din Ploiesti, incepand cu orele 10:00.

Detalii despre eveniment se gasesc pe pagina de facebook a evenimentului.

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button