Se incarca

Tabla
prefaltuita

Acoperisul prefaltuit de la Metigla este o solutie completa, care se integreaza armonios in estetica oricarei constructii. Acest tip de acoperis scoate in evidenta valoarea artistica si arhitecturala a cladirii, in timp ce confera durabilitate si etanseitate sistemului, alaturi de un raport calitate / pret extrem de competitiv.
 
Tabla prefaltuita este potrivita atat pentru un acoperis plan, cat si pentru unul inclinat, fiind printre cele mai sigure sisteme de invelitoare, cu un montaj extrem de rapid si o greutate redusa.
 
De asemenea, tabla prefaltuita cu finisaj premium PUR NOVA, beneficiaza de garantie extinsa la 30 de ani, oferind o rezistenta ridicata la radiatiile UV, performante sporite impotriva zgarieturilor, protectie extinsa contra depigmentarilor, alaturi de un aspect elegant, mat structurat.
 
Tabla prefaltuita de la Metigla are o durata de viata de peste 50 de ani de la montajul acoperisului, respectand conditiile normale de mediu.

AVANTAJE TABLA PREFALTUITA

Durabilitate

Datorita protectei de zinc de minim 275 g/m², tabla prefaltuita de la Metigla are o durata de viata indelungata, de peste 50 de ani.

Etanseitate

Profilele de tabla prefaltuita sunt proiectate sa se imbine perfect, asigurand etanseitatea acoperisului.

Montaj eficient

Montajul tablei prefaltuite Metigla este foarte rapid si simplu, intregul proces realizandu-se prin clipsare sau dubla faltuire.

Greutate redusa

Datorita greutatii reduse, sistemul de acoperis din tabla prefaltuita poate fi montat pe o structura mai usoara, ceea ce reduce costurile.

CLIC

Estetic si usor de montat, acoperisul din tabla prefaltuita Clic confera cladirilor un aspect deosebit, modern, care se adapteaza perfect atat stilului arhitectural de tip contemporan, cat si cladirilor de patrimoniu.

FALT

Acoperisul din tabla prefaltuita Falt se numara printre cele mai sigure sisteme de invelitoare existente, chiar si in cazul pantelor foarte mici ale acoperisului, beneficiind de o etanseitate superioara sistemelor clasice.

CLIC FONO

Profilul de tabla prefaltuita Clic Fono este imbunatatit cu o membrana anticondens autoadeziva, cu proprietati fono-absorbante.

FALT FONO

Membrana anticondens aplicata profilului Falt Fono, beneficiaza de o rezistenta sporita la temperaturile extreme ale mediului ambiant.

Optiuni tigla metalica

GRI ANTRACIT

Continuam extinderea paletarului de culori Metigla. Datorita cererii si a popularitatii in continua crestere a nuantelor de gri, culoarea Gri Antracit (RAL 7016) este acum disponibila si in varianta MAT si varianta de finisaj premium PUR NOVA, pentru orice produs ce face parte din diviziile Metigla Rezidential sau Industrial.

PUR NOVA

PUR NOVA este disponibil in culorile GRI ANTRACIT (RAL 7016), Gri (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Maro Inchis (RAL 8019) si Negru (RAL 9005) si se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje Metigla.

Paletar Tabla Prefaltuita

Finisaj LUCIOS

GARANTIE 10 ANI

Rosu visiniu

RAL 3011L

Gri antracit

RAL 7016L

Maro

RAL 8017L

Finisaj MAT / PVDF

GARANTIE 15 ANI

Visiniu

RAL 3005M

Rosu rubiniu

RAL 3009M

Verde

RAL 6020M

Gri antracit

RAL 7016M

Gri

RAL 7024M

Caramiziu

RAL 8004M

Maro

RAL 8017M

Maro inchis

RAL 8019PVDF

Maro inchis

RAL 8019M

Negru

RAL 9005PVDF

Negru

RAL 9005M

Finisaj PUR NOVA

GARANTIE 30 ANI

Gri

RAL 7024 PUR NOVA

Maro

RAL 8017 PUR NOVA

Maro Inchis

RAL 8019 PUR NOVA

Negru

RAL 9005 PUR NOVA

CONSULTANTA GRATUITA

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri. Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.


SOLICITA INFORMATII SUPLIMENTARE

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.
    Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
    Call Now Button