Se incarca

Cauti un acoperis
estetic si etans?

 
Alege tabla prefaltuita Metigla, cu noul finisaj PUR NOVA si profita
de protectie, siguranta si garantie 30 de ani!
 

Fara condens!
Fara zgomot!

 
 
Alege acoperisul prefaltuit Metigla cu membrana FONO si te vei bucura de absorbtia si eliminarea condensului, format pe partea interioara a tablei, precum si de diminuarea considerabila a zgomotului produs de ploaie, pe suprafata acoperisului, cu impact major in imbunatatirea nivelului de confort al locuintei.

Mai mult decat atat, daca alegi tabla prefaltuita cu finisaj PUR NOVA, acoperisul tau va beneficia de rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si o protectie ridicata contra depigmentarilor, reducand actiunile nocive ale factorilor de mediu, asupra profilului de tabla.

 
 

AVANTAJE TABLA PREFALTUITA ACOPERIS

Profil rezistent in timp

Tabla prefaltuita Metigla are o protectie de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura si rezistenta in timp a culorii acoperisului, sub actiunea nociva a factorilor de mediu.

Acoperis sigur si etans

Principalul avantaj al profilelor Metigla Clic si Falt este etanseitatea imbinarii foilor de tabla, ceea ce permite montajul chiar si pe pante mici ale acoperisului (4°).

Garantie pana la 30 de ani

Profilele de tabla prefaltuita cu finisaj PUR NOVA beneficiaza de o garantie de 30 de ani, care acopera riscurile exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

Afla pretul proiectului tau

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri.
Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.

CERERE OFERTA DE PRET

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Optiuni tigla metalica

PUR NOVA

PUR NOVA este disponibil in culorile GRI (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Maro Inchis (RAL 8019) si Negru (RAL 9005) si se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje.

TECK

Profilul inedit al tiglei metalice modulare TECK complimenteaza perfect aspectul rustic al zonelor montane sau rurale, iar protectia superioara de Zinc, de minim 275 g/m2, a finisajelor Metigla, ofera o durata de viata extinsa de peste 50 ani. Mai mult decat atat, profilul Teck este acum disponibil si in multiple variante de culoare!

Sistem complet de acoperis prefaltuit

CLIC FONO

Acoperisul din tabla prefaltuita Clic Fono are o rezistenta sporita la temperaturi extreme ale mediului ambiant.

FALT FONO

Tabla prefaltuita Falt Fono poate fi montata pe orice acoperis, cu panta minima de pana la 4°.

CLIC

Estetica si usor de montat, tabla prefaltuita Clic se asambleaza prin simpla clipsare a foilor de tabla.

FALT

Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Falt se face prin dubla faltuire, rezultand o etanseitate foarte buna.

Piese de finisaj

Piesele de finisaj completeaza functional si estetic acoperisul.

Accesorii

Metigla ofera o gama completa de accesorii, pentru sistemele de invelitori metalice.

Sistem PLUVIAL

Orice acoperis are nevoie de un sistem pluvial eficient si durabil! Metigla reprezinta solutia sigura pentru orice tip de proiect si beneficiaza de o garantie de 15 ani si o durata de viata estimata la 50 de ani.

Call Now Button