Se incarca

Referinte

testimoniale

REZIDENTIAL

Montez acoperisul Metigla de peste 10 ani si il recomand cu incredere de fiecare data cand un client imi solicita consultanta la alegerea tiglei metalice sau a tablei prefaltuite.

Cezar Anton

MONTATOR

REZIDENTIAL

Am cautat indelung solutii pentru acoperisul nostru. Avem o casa cu design modern, extravagant, iar Metigla Clic s-a adaptat perfect arhitecturii nonconformiste. Un produs excelent si foarte usor de montat.

Alexandru Diaconu

END USER

REZIDENTIAL

Va multumesc pentru tot, lucrarea a iesit exceptional! Totul la superlativ! A fost o experienta deosebita sa lucrez cu dumneavoastra si va voi recomanda cunoscutilor de cate ori voi avea ocazia.

Alin Sorescu

END USER

INDUSTRIAL

Recent am construit o hala pentru un client care avea nevoie si de o serie de piese non-standard, ceva mai aparte. La Metigla am gasit nu doar solutii ci si consultanta avansata pentru acest proiect. O adevarata echipa de profesionisti!

George Paraschiv

CONSTRUCTOR

REZIDENTIAL

Greutatea sistemului a fost principalul criteriu in functie de care ne-am ghidat la alegerea acoperisului. Tabla Metigla Star a intrunit nu numai acest criteriu, ci ne-a surprins si cu o estetica deosebita, transformand casa noastra in “vedeta cartierului”.

Costin Stan

END USER

REZIDENTIAL

De fiecare data cand un client ma intreaba ce tabla sa achizitioneze pentru acoperis, recomand Metigla si dau exemplul casei mele. Acoperit acum mai bine de 12 ani cu tigla Metigla Clas, acoperisul arata aproape ca in prima zi. Pur si simplu nu imi fac niciun fel de griji atunci cand recomand Metigla clientilor mei.

Andrei Mihai

MONTATOR

REZIDENTIAL

Sunt unele lucruri pe care le alegi pe viata. Casa este unul din ele, de aceea am pus un accent deosebit pe calitatea materialelor pentru acoperisul meu. Metigla mi-a oferit nu doar produsul cu calitatea de care eu aveam nevoie, ci si intreg suportul echipei la alegerea sistemului de acoperis potrivit casei mele. I-am recomandat si prietenilor mei si recomand cu incredere in continuare!

Constantin Pavel

END USER

REZIDENTIAL

Eu personal pun mare accent pe servicii. Daca un furnizor nu este serios, aleg sa nu lucrez cu el. Prima oara cand am contactat echipa de la Ceptura pentru o oferta pe un proiect de hala de productie acum mai bine de 6 ani, am fost sceptic, insa de-a lungul anilor s-au dovedit a fi adevarati profesionisti. Am fost servit intotdeauna cu seriozitate, promptitudine si mai ales corectitudine. O colaborare de un real succes! Felicitari!

Daniel Radu

CONSTRUCTOR

Call Now Button