Se incarca

Piese de finisaj si accesorii

Piesele de finisaj completeaza functional si estetic acoperisul si protejeaza zonele in care ar putea exista pericol de infiltratii.

Metigla proiecteaza 10 de tipuri de piese standard, utilizate in mod curent la finisarea acoperisului din tabla prefaltuita. La comanda, se poate proiecta si produce orice tip de piesa de finisaj necesara proiectelor speciale.

 

Principalele avantaje ale pieselor de finisaj:

Durabilitate – materie prima de calitate

Adaptabilitate – pretabil oricarui tip de acoperis

Usurinta in instalare – se monteaza rapid, facil si intuitiv

Sort streasina tip 1

Sortul de streasina se monteaza in partea inferioara a sarpantei. Are rolul de a prelua apa de pe invelitoare si de a o conduce in sistemul pluvial. Este fabricat din tabla plana.

Sort streasina cu ventilatie

Sortul de streasina cu ventilatie are aceleasi beneficii functionale ca si piesa de finisaj standard, avand avantajul de a ventila acoperisul prin gaurile dispuse longitudinal.

Sort picurator

Se monteaza pe astereala sub folia anticondens . Are rolul de a asigura traseul condesului de pe folie. Este fabricata din tabla plana, avand desfasurata de 178 mm.

Dolie

Dolia se monteaza sub tigla, la intersectia a doua ape. Rolul sau este de a prelua apa de pe cele doua sarpante si de a o conduce spre sistemul pluvial. Dolia este fabricata din tabla plana.

Brida suprapunere

Este o piesa ce se monteaza la suprapunerea a doua foi de tabla. Rolul sau este de a asigura o imbinare sigura a acestora. Este fabricata din tabla plana, avand desfasurata de 65 mm.

Bordura fronton

Bordura fronton se monteaza la marginea exterioara a apei. Are rolul de a asigura inchiderea sarpantei pe lateral. Este fabricata din tabla plana, avand desfasurata de 208 mm.

Bordura fronton tip 2

Bordura de fronton 2 se monteaza la marginea exterioara a apei. Rolul sau este de a asigura inchiderea sarpantei pe laterale. Este fabricata din tabla plana, avand desfasurata de 313 mm.

Suport tip „L”

Se monteaza pe invelitoare si are rol in sustinerea bordurii de fronton. Este fabricata din tabla plana, avand desfasurata de 78 mm.

Bordura calcan de capat

Bordura calcan de capat se monteaza la intersectia unei sarpante cu peretele. Aceasta nu permite infiltrarea apei pe langa perete, ci o conduce pe foaia de tabla. Este fabricata din tabla plana.

Sort streasina tip 2

Sortul de streasina tip 2 este o piesa ascunsa, care se monteaza in partea inferioara a sarpantei, sub invelitoare, la intersectia acesteia cu jgheabul. Are rolul de a prelua apa catre sistemul pluvial.

Coama drepta

Coama dreapta se monteaza in partea superioara a invelitorii, la intersectia a doua sarpante (ape). Aceasta asigura etanseitatea acoperisului si are rol de protectie impotriva infiltratiilor.

Coama dreapta cu ventilatie

Coama ranforsata cu ventilatie are rolul de a asigura inchiderea, impermeabilitatea si ventilarea acoperisului.

Semicoama

Semicoama se monteaza in partea superioara a invelitorii intr-o apa, la intersectia sarpantei cu un perete. Aceasta asigura etanseitatea acoperisului si protejeaza impotriva infiltratiilor.

Coama ranforsata

Coama ranforsata se monteaza in partea superioara a invelitorii, la intersectia a doua sarpante (ape). Aceasta asigura etanseitatea acoperisului si are rol de protectie impotriva infiltratiilor.

Suport de coama

Suportul de coama se monteaza in partea superioara a invelitorii si asigura montarea coamei fara perforarea vizibila a acesteia.

Suport de coama cu ventilatie

Suportul de coama cu ventilatie are aceleasi beneficii functionale ca si piesa de finisaj standard, avand avantajul de a ventila acoperisul in partea superioara.

Accesorii

Metigla va ofera o gama completa de accesorii pentru sistemele de invelitori metalice, necesare pentru montaj in conditii optime, estetic si functional.

Tub conector din plastic, 27x100 mm

Bara parazapada, Ø 32mm

Consola parazapada simpla, pentru bara Ø 32mm

Extensie consola parazapada, pentru bara Ø 32mm

Bandex

Clema fixa

Clema mobila

Covor de ventilare

Fereastra de mansarda

Pipeco

Surub SC-M20

Surub SC-W32

Surub SC-W35

Surub SC-W41

Consultanta GRATUITA

Completeaza formularul cu informatiile tale si un reprezentant Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.


    Call Now Button