Se incarca

Profile zincate?
proiecte sigure!

 
Alege profilelele metalice din otel zincat de la Metigla
si construieste sigur, rapid si sustenabil!
 

Construieste simplu,
rapid si eficient!

 
 
Metigla ofera profile metalice din otel zincat, destinate atat proiectelor industriale, cat si celor rezidentiale moderne.

Datorita avantajelor precum durabilitatea foarte ridicata si greutatea redusa, profilele zincate reprezinta solutia ideala pentru structuri principale sau secundare, grinzi si plansee intermediare, devenind tot mai populare in constructiile comerciale, agricole, hale sau depozite.

 
 

Tipuri profile zincate

Profilul CR

Profilul Sigma (Σ)

Profilul C

Profilul Z

Profilul U

Profilul L

AVANTAJE PROFILE ZINCATE

Constructie rapida

Profilele confectionate din otel zincat iti ofera posibilitatea sa construiesti foarte rapid, in cel mai mic detaliu, reducand intreg timpul de executie al proiectului, fara a renunta la factorul calitativ.

Procese simplificate

Datorita utilizarii otelului zincat, profilele zincate nu necesita procese extensive de pregatire si protectie a suprafetei metalice, optimizandu-se astfel timpii de lucru si costurile generale de executie.

Compatibilitate perfecta

In baza proiectului, profilele zincate pot fi produse cu gaurile necesare suruburilor de imbinare, pentru ca tot procesul de constructie sa fie mult mai simplu, organizat si previzibil.

Greutate redusa

Costurile diminuate ale transportului, manipularea facila si montajul rapid sunt doar cateva efecte pozitive ce deriva din greutatea redusa a profilelor zincate de la Metigla.

Rezistenta exceptionala

Structurile realizate cu sprijinul profilelor zincate ofera constructiilor industriale si rezidentiale o rezistenta in timp extrem de ridicata, inclusiv impotriva factorilor climatici si seismici.

Structura modulara

Spre deosebire de sistemele clasice de constructie a cladirilor industriale, structurile bazate pe profile zincate pot fi demontate, modificate si relocate, cu multa usurinta.

Afla rapid pretul proiectului

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri.

Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.

CERERE OFERTA DE PRET

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Exemple proiecte

  Hale si depozite

  Cladiri industriale

  Cladiri comerciale

  Cladiri servicii

  Call Now Button