Se incarca

ACOPERISUL SOLAR PERFECT!

In colaborare cu Roofit.Solar, Metigla ofera acum un acoperis solar 2 in 1 inteligent, durabil si inovator.

 

FALT SOLAR, un acoperis solar invizibil, care combina designul traditional Nordic al acoperisului metalic cu tehnologie solara de ultima generatie.

 

Sistemul nostru de acoperis metalic, cu module solare integrate, evidentiaza valoarea artistica si arhitecturala a cladirii, protejandu-va de intemperii si, in acelasi timp, producand energie verde sustenabila.

 

Acoperisul dumneavoastra este unic. La fel este si solutia noastra.

 

Impreuna cu partenerii nostri de montaj si instalatii electrice, va oferim o solutie completa ce include vanzari, proiectare, inginerie, autorizare si instalare.

AVANTAJE

Invizibil si estetic

Energia regenerabila nu ar trebui sa vina in detrimentul esteticii. Integrarea
modulelor direct in cladire are ca avantaj mentinerea esteticii acoperisului.

Calitate superioara

Modulele FALT SOLAR 2 in 1 sunt realizate din materiale de calitate superioara, rezultand un acoperis solar incredibil de puternic, durabil, usor si elegant.

Rezistent la intemperii

Acoperisul FALT SOLAR este creat pentru a rezista in orice conditii meteorologice, inclusiv zapada, gheata, grindina si vant. Datorita metodei traditionale de imbinare a panourilor prefaltuite si a unei placi metalice de suport, modulele au rezistenta sporita la diverse intemperii.

Usor de instalat

Se instaleaza precum un acoperis obisnuit de panouri prefaltuite. Integrand un sistem solar in acoperis (2 în 1) se reduc costurile materialelor si al montajului, atat pentru productie cat si pentru instalare.

Amortizare rapida a investitiei

Energia produsa de puternicele module solare de pana la 175W, poate fi utilizata, stocata sau vanduta catre operatorul retelei electrice si astfel, investitia se va recupera prin energia electrica produsa.

Greutate redusa si adaptabilitate

Datorita adaptabilitatii si greutatii reduse, modulele sunt potrivite pentru acoperisuri mari si complexe. Avand celule solare integrate, aproape invizibile, autoritatile pot aproba instalarea panourilor FALT SOLAR pentru renovarea cladirilor protejate si de patrimoniu.

PANOURI SOLARE INTEGRATE IN CLADIRE

VECHEA METODA

NOUA METODA

METIGLA IN EVIDENTA

Vizualul stimuleaza inspiratia si creativitatea. Descopera proiecte executate de Metigla.

OPTATI PENTRU FALT SOLAR?

Puneti-va urmatoarele intrebari:

1. Planuiti sa construiti o casa noua sau sa faceti o renovare completa a acoperisului?
2. Sunteti entuziasmat de estetica casei dumneavoastra?
3. Iti propui să fii independent din punct de vedere energetic?
4. Doriti sa va asigurati viitorul cu un sistem de acoperis inteligent, durabil si inovator?
5. Acoperisul dumneavoastra se afla in directia potrivita?

Raspunsul este da? Atunci va putem oferi solutia completa pentru un sistem de acoperis revolutionar.

PARTENER ROOFIT.SOLAR

Roofit.Solar este o companie infiintata in Estonia si are ca obiectiv dezvoltarea sistemelor tehnologice de producere a energiei verde.

Inca din 2016, dezvolta si produce in Estonia sisteme (2-in-1) de acoperis fotovoltaice integrate in clădiri.

Luand in considerare cele mai noi tendinte in domeniul tehnologiei solare, echipa Roofit.Solar este intr-o continua dezvoltare si imbunatatire a produsului sau.

Impreuna, oferim un sistem pentru acoperisuri de inalta calitate, combinand stilul traditional si tehnologie de ultima generatie.

MAI MULTE DETALII DESPRE FALT SOLAR

Acoperisul tau este potrivit
sistemului nostru?

Deoarece panourile solare depind de lumina soarelui, amplasarea lor intr-o pozitie optima poate face o mare diferenta in generarea de energie electrica. Prin urmare, trebuie mai intai sa verificati daca acoperisul dumneavoastra are orientarea corecta si sa nu existe obstacole care sa intrerupa lumina soarelui pe acoperis.

 

Cea mai buna pozitie de instalalare a panourilor solare este pe partea de sud, deoarece aceasta va beneficia cel mai mult de soare, iar partea de nord a cladirii va fi in mare parte la umbra.

 

Cu toate acestea, combinarea a diferite laturi de la est la vest, va genera energie toata ziua, deoarece:

 

  • Dimineata, partea de vest este umbrita, iar partea de est este luminata.
  • Seara, partea de est este umbrita, iar partea de vest este luminata.

 

Orientarea este corepunzatoare si nu sunt obstacole?!

 

Vom realiza un proiect 3D personalizat cu ajutorul programului nostru de simulare a modelului de acoperis, pe baza cerintelor si criteriilor proiectului dumneavoastra.

 

Prin intermediul programului nostru, analizam de asemenea, mediul inconjurator al casei dumneavoastra, cum ar fi umbrele proiectate de cladirile sau copacii din apropiere. Acest lucru va permite sa optimizati eficienta sistemului fotovoltaic si sa beneficiati de energie electrica gratuita pentru o perioada indelungata.

Modulele FALT SOLAR by Roofit.Solar sunt o combinatie inteligenta si eleganta de panouri prefaltuite negre si celule fotovoltaice de inalta tehnologie, cu o capacitate de putere de 175W.Unul dintre cele mai durabile si estetice sisteme de acoperisuri fotovoltaice de pe piata.

Cerere oferta

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.

    Call Now Button