Se incarca

Panouri termoizolante

Rezistenta la foc, izolatie termica si montaj facil.
Descopera panourile termoizolante Metigla!

Panouri sandwich

Metigla produce panouri termoizolante pentru piata din Romania, inca din anul 2007, la cele mai inalte standarde europene de calitate.
 
Panourile termoizolante produse de Metigla pot fi cu miez din vata minerala bazaltica (MW) sau cu miez din polistiren de inalta densitate (EPS).
 
La unitatea de productie din Ceptura, Prahova, Metigla produce panouri sandwich de acoperis (PA) cu 5 cute si panouri sandwich de perete, care pot fi cu prindere vizibila (PFv) sau cu prindere invizibila (PFi).
 
Panourile termoizolante cu miez din vata minerala produse de Metigla sunt caracterizate prin rezistenta certificata la foc, pana la 4 ore si izolatie termica ridicata.

Ai nevoie de un PRET rapid?

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri.

Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.
  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  PANOURI SANDWICH CU
  REZISTENTA LA FOC
  PANA LA 4 ORE
  !


  Panourile termoizolante cu vata minerala bazaltica (MW), sunt certificate pentru rezistenta la foc pana la 4 ore si sunt caracterizate de o izolatie termica ridicata.

  Panourile sandwich cu miez din vata minerala sunt recomandate pentru un spectru larg de constructii, avand utilitate extensiva atat pentru cladirile noi, cat si pentru renovarea celor existente din domeniile industrial, agricol, dar si rezidential: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii si finisari metalice.

  Tipuri panouri sandwich

  Panouri sandwich MW

  Panourile termoizolante cu miez din vata minerala bazaltica sunt caracterizate de rezistenta la foc si izolatie termica.

  Panouri sandwich EPS

  Panourile termoizolante cu miez din polistiren de inalta densitate, sunt caracterizate de eficienta termica, greutate redusa si manipulare facila.

  Beneficii principale

  Izolatie termica

  Panourile termoizolante au excelente proprietati de izolare termica, indiferent de context.

  Montaj facil

  Manipularea si montajul panourilor sandwich sunt facile, indiferent de aplicabilitatea produselor.

  Produse sustenabile

  Datorita proceselor tehnologice avansate, panourile sandwich Metigla au un impact redus asupra mediului.

  Proiecte

  Cladiri rezidentiale

  Cladiri industriale

  Cladiri comerciale

  Cladiri servicii

  Call Now Button