Se incarca

Piese de finisaj si accesorii

Piesele de finisaj completeaza functional si estetic acoperisul si protejeaza zonele in care ar putea exista pericol de infiltratii.

Metigla proiecteaza 20 de tipuri de piese standard, utilizate in mod curent la finisarea acoperisului din tigla metalica. La comanda, se poate proiecta si produce orice tip de piesa de finisaj necesara proiectelor speciale.

 

Principalele avantaje ale pieselor de finisaj:

Durabilitate – materie prima de calitate

Adaptabilitate – pretabil oricarui tip de acoperis

Usurinta in instalare – se monteaza rapid, facil si intuitiv

Sort streasina

Sortul de streasina se monteaza in partea inferioara a sarpantei. Are rolul de a prelua apa de pe invelitoare si de a o conduce in sistemul pluvial. Este fabricat din tabla plana.

Dolie

Dolia se monteaza sub tigla, la intersectia a doua ape. Rolul sau este de a prelua apa de pe cele doua sarpante si de a o conduce spre sistemul pluvial. Dolia este fabricata din tabla plana.

Racord calcan

Se monteaza la intersectia unei ape cu un perete calcan/zid. Nu permite infiltrarea apei pe langa perete formand un mini-jgheab ascuns si conducand-o in sistemul pluvial.

Bordura fronton interioara

Se monteaza la marginea exterioara a sarpantei. Forma speciala ii ofera un plus de siguranta impotriva eventualelor infiltratii, asigura inchiderea sarpantei pe laterale.

Bordura fronton 1

Se monteaza la marginea exterioara a sarpantei. Sigur, eficient, simplu de montat si cu un plus estetic major, bordura de fronton asigura inchiderea sarpantei pe laterale.

Bordura fronton 2

Bordura de fronton 2 se monteaza la marginea exterioara a apei. Rolul sau este de a asigura inchiderea sarpantei pe laterale. Este fabricata din tabla plana, avand desfasurata de 313 mm.

Bordura rupere panta

Bordura de rupere panta se monteaza la intersectia a doua ape cu inclinatii diferite. Rolul acestei piese este de a conduce apa de pe o sarpanta pe cealalta. Este fabricata din tabla plana.

Bordura calcan

Bordura de calcan se monteaza la intersectia unei sarpante cu peretele. Rolul sau este de a nu permite infiltrarea apei pe langa perete si de a o conduce pe foaia de tabla.

Coama mare semirotunda

Coama mare semirotunda se monteaza in partea superioara a invelitorii, la intersectia a doua sarpante. Are rolul de a asigura inchiderea acoperisului, oferind etanseitatea acestuia.

Semicoama

Semicoama se monteaza in partea superioara a acoperisurilor intr-o apa, la intersectia sarpantei cu un perete. Are rolul de a inchide acoperisul, asigurand etanseitatea acestuia.

Opritor zapada mic

Se monteaza pe invelitoare. Retine zapada pe invelitoare evitand astfel alunecarile, asigurand topirea progresiva a acesteia si oferind un plus de siguranta acoperisului.

Opritor zapada Omega

Opritorul de zapada Omega se monteaza paralel cu streasina, prin prindere cu suruburi de coasere de partea superioara a cutei. Impiedica alunecarea masiva a zapezii sau ghetii de pe acoperis.

Opritor zapada

Se monteaza pe invelitoare. Retine zapada pe invelitoare evitand astfel alunecarile, asigurand topirea progresiva a acesteia si oferind un plus de siguranta acoperisului.

Coama dreapta

Se monteaza in partea superioara a acoperisului in doua ape. Asigura inchiderea armonioasa a acoperisului asigurand totodata un plus de etanseitate si protectie impotriva infiltratiilor.

Lambriu

Se monteaza ca piesa de inchidere pentru placarea interioara sau exterioara a cladirilor comerciale sau rezidentiale si la inchiderea sageacului. Se executa la comanda, intr-o gama variata de culori.

Fronton interior

Se monteaza impreuna cu bordura de fronton exterioara pentru a oferi un plus de protectie unei ape evazate. Formeaza un mini-jgheab ce protejeaza impotriva eventualelor infiltratii.

Coama mica semirotunda

Coama mica semirotunda se monteaza in partea superioara a invelitorii, la intersectia a doua sarpante. Are rolul de a inchide acoperisul, asigurand etanseitatea.

Accesorii

Metigla va ofera o gama completa de accesorii pentru sistemele de invelitori metalice, necesare unui montaj functional si estetic.

Bandex

Burete dolie

Burete etansare

Folie anticondens

Fereastra de mansarda

Pieptene

Pipeco

Surub SC-M20

Surub SC-W35

Ecobit

C-Past

Consultanta GRATUITA

Completeaza formularul cu informatiile tale si un reprezentant Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.


    Call Now Button