Se incarca

SISTEME METALICE
METIGLA

Gama de produse industriale Metigla este destinata unui spectru larg de constructii, avand utilitate extensiva atat pentru cladirile noi, cat si pentru renovarea celor existente din domeniile industrial, agricol, dar si rezidential: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii si finisari metalice.
 
Gama industriala Metigla include produse precum tabla cutata, panouri termoizolante (sandwich), profile zincate, casete structurale, casete de fatada, piese de finisaj si accesorii.

AVANTAJE METIGLA INDUSTRIAL

Standarde inalte

Avand utilitate cu precadere in domeniul industrial, sistemele sunt realizate din otel cu rezistenta mecanica foarte buna, ce le confera o durata de viata de peste 50 ani, in conditii normale de mediu.

Utilitate complexa

Sistemele metalice Metigla pot fi utilizate cu succes pentru constructii industriale, agricole, sportive, dar si rezidentiale, fiind perfect pretabile in orice context si situatie.

Manipulare usoara

Materialele de calitate superioara asigura rezistenta structurala la o greutate redusa. De asemenea, efortul de manipulare scade simtitor, alaturi de tensiunea aplicata asupra structurilor.

Riscuri minime

Garantia acordata de Metigla pentru produsele din gama industrial variaza in functie de tipul produsului, acoperind riscurile perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

PROIECTE METIGLA

Vezi cele mai recente proiecte executate
utilizand produsele Metigla.

Tabla cutata reprezinta o solutie rapida de inchidere, compartimentare sau acoperire a cladirilor cu destinatie industriala sau comerciala, optiunile fiind foarte variate.

Metigla produce panouri termoizolante de perete si acoperis, cu miez din vata minerala bazaltica (MW) sau polistiren expandat (EPS), grosimile uzuale fiind cuprinse intre 40 si 200 mm.

Profilele zincate sunt utilizate la structuri principale sau secundare, grinzi si plansee intermediare ale constructiilor industriale sau rezidentiale, comerciale, agricole, hale sau depozite.

Casetele de fatada se numara printre diversele tehnologii si materiale de finisaj a constructiilor de profil, acestea fiind utilizate la placarea peretilor exteriori. Finisajul modern confera cladirilor un aspect elegant.

Casetele structurale sunt o solutie functionala pentru izolarea peretilor. Acestea se monteaza orizontal, intre stalpii structurii de rezistenta si inlocuiesc grinzile usoare pentru a sustine tabla exterioara.

Call Now Button