Se incarca

Tigla
metalica

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Modelele de tabla pentru acoperis Clas, Star, Mira, Elit, Saga si Teck, respecta cele mai inalte standarde de calitate din industrie, reusind totodata sa ofere un pret foarte atractiv. De asemenea, sunt special concepute cu decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Respectand specificul fiecarui proiect, acoperisul Metigla cu tigla metalica este realizat din materiale de cea mai inalta calitate, cu o estetica deosebita si un montaj facil, pentru ca tu sa te bucuri de acoperisul mult dorit toata viata.

De asemenea, tigla metalica impreuna cu finisajul premium PUR NOVA, beneficiaza de garantie extinsa la 30 de ani, oferind o rezistenta ridicata la radiatiile UV, performante sporite impotriva zgarieturilor, protectie extinsa contra depigmentarilor, alaturi de un aspect elegant, mat structurat.

Tabla pentru acoperis de la Metigla are o durata de viata de peste 50 de ani de la montajul acoperisului, respectand conditiile normale de mediu.

Avantaje Tigla metalica

Rezistenta indelungata

Este realizată din otel structural cu protectie superioara de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura rezistenta in timp a culorii la actiunea factorilor de mediu.

Imbinare perfecta

Profilele din tigla metalica produse de Metigla se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii, precum vantul, ploile abundente, zapada etc.

Estetica deosebita

Tabla pentru acoperis se adapteaza oricarui stil arhitectural, fiind potrivita atat proiectelor traditionale, cat si celor moderne.

Garantie
extinsa

Garantia acopera riscurile decolorarii, exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

ELIT

Tigla metalica Elit vine in completarea portofoliului pentru acoperis Metigla, cu un profil modern, simetric, cu montaj facil si o estetica minimalist industriala.

SAGA

Cu un design minimalist, liniar, inspirat din elementele clasice ale tiglei ceramice, profilul bimodular de tigla metalica Saga ofera acoperisului un aspect contemporan.

CLAS

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale.

STAR

Star este un profil modern si practic de tigla metalica, care, din punct de vedere estetic se aseamana mult cu tigla ceramica.

MIRA

Mira confera eleganta si o personalitate acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

TECK

Profilul Teck recreeaza aspectul acoperisului traditional din sindrila, pe care il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

Optiuni tigla metalica

GRI ANTRACIT

Continuam extinderea paletarului de culori Metigla. Datorita cererii si a popularitatii in continua crestere a nuantelor de gri, culoarea Gri Antracit (RAL 7016) este acum disponibila si in varianta MAT si varianta de finisaj premium PUR NOVA, pentru orice produs ce face parte din diviziile Metigla Rezidential sau Industrial.

PUR NOVA

PUR NOVA este disponibil in culorile GRI ANTRACIT (RAL 7016), Gri (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Maro Inchis (RAL 8019) si Negru (RAL 9005) si se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje Metigla.

Paletar Tigla Metalica

Finisaj LUCIOS

GARANTIE 10 ANI

Rosu visiniu

RAL 3011L

Gri antracit

RAL 7016L

Maro

RAL 8017L

Finisaj MAT / PVDF

GARANTIE 15 ANI

Visiniu

RAL 3005M

Rosu rubiniu

RAL 3009M

Verde

RAL 6020M

Gri antracit

RAL 7016M

Gri

RAL 7024M

Caramiziu

RAL 8004M

Maro

RAL 8017M

Maro inchis

RAL 8019 PVDF

Maro inchis

RAL 8019M

Negru

RAL 9005 PVDF

Negru

RAL 9005M

Finisaj PUR NOVA

GARANTIE 30 ANI

Gri

RAL 7024 PUR NOVA

Maro

RAL 8017 PUR NOVA

Maro inchis

RAL 8019 PUR NOVA

Negru

RAL 9005 PUR NOVA

CONSULTANTA GRATUITA

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri. Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.


SOLICITA INFORMATII SUPLIMENTARE

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.
    Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
    Call Now Button