Se incarca

Tigla metalica pentru
un acoperis sigur!

 
Alege tigla metalica Metigla cu finisajul PUR NOVA si profita
de protectie, siguranta si garantie 30 de ani!
 

Ai aflat? Noile modele de
tigla metalica ELIT si SAGA
sunt acum disponibile!

 
 
 
Metigla ofera sisteme complete si sigure de acoperis, destinate proiectelor rezidentiale moderne, durabile si estetice.

Gama de produse Metigla include tabla pentru acoperis tip tigla metalica, in cele sase variante de profil, Clas, Star, Mira, Teck, Elit, Saga, doua variante de tabla prefaltuita, Clic si Falt, piese de finisaj si accesorii.

Respectand specificul fiecarui proiect, acoperisul Metigla este realizat din tigla metalica si tabla prefaltuita din materiale de cea mai inalta calitate, cu o estetica deosebita si un montaj facil, pentru ca tu sa te bucuri de acoperisul mult dorit toata viata.

 
 
 

AVANTAJE TIGLA METALICA ACOPERIS

Rezistenta in timp

Tigla metalica Metigla are o protectie de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura si rezistenta in timp a culorii la actiunea factorilor de mediu.

Imbinare perfecta

Profilele din tigla metalica produse de Metigla se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii: vant, ploaie, zapada etc.

Garantie extinsa

Garantia acordata de Metigla acopera riscurile exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

Afla pretul proiectului tau

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri.
Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.

CERERE OFERTA DE PRET

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.
  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Optiuni tigla metalica

  GRI ANTRACIT

  Continuam extinderea paletarului de culori Metigla. Datorita cererii si a popularitatii in continua crestere a nuantelor de gri, culoarea Gri Antracit (RAL 7016) este acum disponibila si in varianta MAT si varianta de finisaj premium PUR NOVA, pentru orice produs ce face parte din diviziile Metigla Rezidential sau Industrial.

  PUR NOVA

  PUR NOVA este disponibil in culorile GRI ANTRACIT (RAL 7016), Gri (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Maro Inchis (RAL 8019) si Negru (RAL 9005) si se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje Metigla.

  Sistem complet de acoperis

  Tigla metalica ELIT

  Tigla metalica Elit vine in completarea portofoliului pentru acoperis Metigla, cu un profil modern, simetric, cu montaj facil si o estetica minimalist industriala.

  Tigla metalica SAGA

  Cu un design minimalist, liniar, inspirat din elementele clasice ale tiglei ceramice, profilul bimodular de tigla metalica Saga ofera acoperisului un aspect contemporan.

  Tigla metalica CLAS

  Profilul de tigla metalica Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri.

  Tigla metalica STAR

  Cu un design actual, tigla metalica Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublat de un aspect simetric al profilului si un montaj usor.

  Tigla Metalica MIRA

  Tigla metalica Mira confera personalitate acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

  Tigla metalica TECK

  Tigla metalica Teck recreeaza aspectul acoperisului din sindrila si il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

  Tabla prefaltuita CLIC

  Tabla prefaltuita Clic este caracterizata de simplitate si rafinament. Montajul se face rapid si usor, prin clipsare.

  Tabla prefaltuita FALT

  Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Falt se face prin dubla faltuire, beneficiind de o etanseitate foarte buna.

  Sistem PLUVIAL

  Orice acoperis are nevoie de un sistem pluvial eficient si durabil! Metigla reprezinta solutia sigura pentru orice tip de proiect si beneficiaza de o garantie de 15 ani si o durata de viata estimata la 50 de ani.

  Call Now Button