Se incarca

Lasa acoperisul in grija
noastra si bucura-te
de viata!

 
Alege tigla metalica Metigla cu noul finisaj PUR NOVA si bucura-te
de protectie, siguranta si garantie de 30 de ani!
 

Caminul tau merita
un acoperis SIGUR!

 
 
 
Metigla ofera sisteme complete si sigure de acoperis, destinate proiectelor rezidentiale moderne, durabile si estetice.

Gama de produse Metigla include tigla metalica, in cele patru variante de profil, Clas, Star, Mira si Teck, doua variante de tabla prefaltuita, Clic si Falt, piese de finisaj si accesorii.

Respectand specificul fiecarui proiect, acoperisul Metigla este realizat din tigla metalica si tabla prefaltuita din materiale de cea mai inalta calitate, cu o estetica deosebita si un montaj facil, pentru ca tu sa te bucuri de acoperisul mult dorit toata viata.

 
 
 

AVANTAJE METIGLA

Rezistenta in timp

Tigla metalica Metigla are o protectie de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura si rezistenta in timp a culorii la actiunea factorilor de mediu.

Imbinare perfecta

Profilele din tigla metalica produse de Metigla se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii: vant, ploaie, zapada etc.

Garantie extinsa

Garantia acordata de Metigla acopera riscurile exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

Finisaje
Noi!

PUR NOVA

PUR NOVA, se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje din piata de profil.

NATUR

Textura inedita a finisajului NATUR complimenteaza aspectul rustic al profilului Teck prin naturaletea lemnului, iar grosimea de 50 µm a stratului de vopsea si protectia superioara de Zinc, de minim 275 g/m2 ofera o durata de viata de peste 50 ani.

Cere consultanta GRATUITA acum!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sistem complet de acoperis

Profilul CLAS

Profilul de tigla metalica Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri.

Profilul STAR

Cu un design actual, tigla metalica Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublat de un aspect simetric al profilului si un montaj usor.

Profilul MIRA

Tigla metalica Mira confera personalitate acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

Profilul TECK

Tigla metalica Teck recreeaza aspectul acoperisului din sindrila si il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

Profilul CLIC

Tabla prefaltuita Clic este caracterizata de simplitate si rafinament. Montajul se face rapid si usor, prin clipsare.

Profilul FALT

Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Falt se face prin dubla faltuire, beneficiind de o etanseitate foarte buna.

Sistem PLUVIAL

Orice acoperis are nevoie de un sistem pluvial eficient si durabil! Metigla reprezinta solutia sigura pentru orice tip de proiect si beneficiaza de o garantie de 15 ani si o durata de viata estimata la 50 de ani.

Cere acum oferta Metigla

Fiecare proiect de constructii este unic, iar la Metigla ne dedicam o mare parte a timpului pentru realizarea de oferte personalizate pentru partenerii nostri.

Trimite-ne informatiile despre proiect si vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata nevoilor tale.

CERERE OFERTA

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.Incarca

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Call Now Button