Se incarca

Acoperisul
Metigla

Metigla este sistemul complet de acoperis destinat proiectelor rezidentiale moderne, durabile si estetice. Gama de produse Metigla include tigla metalica, in cele patru variante de profil, Clas, Star, Mira si Teck, precum si doua variante de tabla prefaltuita, Clic si Falt.
 
Respectand specificul fiecarui proiect, acoperisul Metigla este realizat din materiale de cea mai inalta calitate, cu o estetica deosebita si un montaj facil, pentru ca tu sa te bucuri de acoperisul mult dorit toata viata.

Avantaje Metigla

Rezistenta in timp

Durata de viata de peste 50 de ani in conditii normale de mediu, datorata materiei prime utilizate si protectiei superioare de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura rezistenta in timp a sistemului.

Imbinare perfecta

Profilele de tigla metalica si tabla prefaltuita Metigla sunt proiectate astfel incat sa se imbine perfect, pentru a asigura etanseitatea acoperisului si drenajul apei catre sistemul pluvial.

Solutii pentru orice stil

Metigla ofera sisteme de acoperis ce se adapteaza perfect oricarui stil arhitectural, fie ca este traditional sau modern si scoate in evidenta calitatile estetice ale imobilului, completand imaginea caminului tau.

Riscuri minime

Asiguram garantia produselor Metigla (tigla metalica, tabla prefaltuita si piese de finisaj), acoperind riscurile perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

PROIECTE METIGLA

Vezi cele mai recente proiecte executate
utilizand produsele Metigla.

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale. Panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este de 8°.

Cu un design actual, Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublat de un aspect simetric al profilului si un montaj usor. Din punct de vedere estetic, Star se aseamana cel mai mult cu tigla ceramica.

Tigla metalica Mira confera eleganta si o personalitate aparte acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

Tigla metalica Teck recreeaza aspectul acoperisului traditional din sindrila, pe care il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

Estetic si usor de montat, acoperisul din tabla prefaltuita Clic confera cladirilor un aspect deosebit, modern, care se adapteaza perfect atat stilului arhitectural de tip contemporan, cat si cladirilor de patrimoniu.

Acoperisul din tabla prefaltuita Falt se numara printre cele mai sigure sisteme de invelitoare existente, chiar si in cazul pantelor foarte mici ale acoperisului, beneficiind de o etanseitate superioara sistemelor clasice.

Call Now Button