Se incarca

PANOURI TERMOIZOLANTE

Metigla produce panouri termoizolante de perete si acoperis, cu miez din vata minerala bazaltica (MW) sau polistiren expandat (EPS).
 
Grosimile uzuale ale panourilor sunt de 40, 50, 60, 80, 100, 120, 150 sau 200 mm, in functie de destinatia acestora.
 
Panourile sandwich cu vata minerala bazaltica (MW) sunt caracterizate de o absorbtie fonica si izolatie termica ridicata, sunt certificate pentru rezistenta la foc si utilizate pentru o diversitate impresionanta de constructii industriale, comerciale, rezidentiale.
 
Miezul din polistiren expandat al panourilor sandwich (EPS) ofera o densitate ridicata, acoperind eficient o gama larga de domenii de aplicabilitate: constructii industriale, comerciale, rezidentiale, hale si depozite (inclusiv frigorifice), constructii tip container si cladiri agrozootehnice.

AVANTAJE PANOURI TERMOIZOLANTE

Rezistenta la foc

Panourile termoizolante cu miez din vata minerala ofera rezistenta certificata la foc de pana la 4 ore.

Izolatie fonica

Panourile sandwich produse de Metigla izoleaza fonic orice tip de proiect.

Izolatie termica

Panourile termoizolante au excelente proprietati de izolare termica, indiferent de context.

Durata mare de viata

Utilizare extinsa pe o perioada de peste 50 de ani in conditii normale de mediu.

Montaj usor

Datorita greutatii reduse, procesele de manipulare si montaj sunt foarte facile.

Produse sustenabile

Datorita proceselor tehnologice avansate, panourile Metigla au un impact redus asupra mediului.

METIGLA PUS IN OPERA

Vizualul stimuleaza inspiratia si creativitatea.
Descopera lucrari executate de Metigla.

DEPOZITARE

In cazul in care este necesara depozitarea produselor inainte de montaj, panourile se vor amplasa in pozitie inclinata, pe traverse din lemn uscat, in interiorul depozitelor sau in alte spatii de depozitare inchise, intr-un loc uscat si bine ventilat, ferite de intemperiile ce pot afecta starea acestora.


Se recomanda ca depozitarea produselor sa se realizeze pentru o perioada de maxim 30 zile.

MONTAJ

La montajul panourilor sandwich se recomanda utilizarea foarfecelor electrice pentru taiat tabla. Este interzisa utilizarea polizorului unghiular sau a oricaror unelte care produc supraincalzire in zona de debitare. Spanul rezultat din activitatea de debitare sau perforare a panourilor trebuie indepartat imediat, cu ajutorul unei perii.
Folia adeziva de protectie va trebui indepartata la finalizarea montajului.

MANIPULARE SI TRANSPORT

Panourile termoizolante Metigla se livreaza in pachete infoliate, incarcate in mijloacele de transport cu ajutorul motostivuitoarelor si asezate pe suporti de protectie. Suportii sunt plasati la o distanta de un metru, pentru a evita deformarea foilor de tabla.

In timpul deplasarii se recomanda asistarea pachetului cu chingi, pentru a se evita deplasarea in interiorul mijlocului de transport.

Descarcarea se va realiza cu ajutorul unui motostivuitor automat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare.

Pentru a nu afecta forma in zonele de ambutisare, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si transportate pe cant.

Panouri termoizolante formate din doua straturi metalice si un miez din vata minerala de inalta densitate, caracterizate prin absorbtie fonica si izolatie termica ridicata.

Panouri termoizolante formate din 2 straturi metalice si un miez din polistiren de inalta densitate, caracterizate prin absorbtie fonica si izolatie termica ridicata.

Consultanta GRATUITA

Completeaza formularul cu informatiile tale si un reprezentant Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.    Call Now Button