Se incarca

Coilprofil a devenit Metigla

Joi, 5 iulie 2018, am lansat un nou brand de companie si a unei noi identitati.

Din dorinta de a fi mai transparenta si mai vizibila pentru dumneavoastra, clientii nostri, am decis sa prelam denumirea celui mai puternic si de notorietate brand din portofoliul nostru. Metigla si-a dovedit puterea pe parcursul anilor, este un brand recunoscut la nivel national si este asociat atat produselor, cat si companiei.

Cu aceasta ocazie v-am prezentat si noutatile in materie de productie: o noua linie de tigla metalica, profilul TECK, un model care recrează aspectul acoperişului tradiţional din şindrilă, pe care îl îmbină cu toate caracteristicile unui acoperiş metalic modern. Mai mult decat atat, robotizarea liniilor de jgheaburi si burlane a fost un element de atractie si de surpriza.

Intreaga activitate a companiei noastre este animata de valori organizationale precum: calitate, dezvoltare, implicare sociala si pasiune, iar noua imagine a adus un “suflu nou” in randul echipei. Noul brand a fost caracterizat prin cuvinte precum: clar, inteligent, proaspat, simplu, eco, puternic.

Va invitam sa ne redescoperiti!

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button