Se incarca

Marvin - Maratonul Vinului, editia 2019

Marvin – Maratonul Vinului a mai bifat o editie si anul acesta, competitia de mountain bike avand loc sambata, 11 mai 2019, in orasul Urlati, Prahova. Traseul a ramas neschimbat, iar aproape 1000 de participanti, de toate varstele si din toate colturile tarii, au luat cu asalt strazile orasului si dealurile ce-l inconjoara.

Desi nu ne-am putut bucura, ca in alti ani, de o vreme ideala, existand si perioade cu precipitatii pe parcursul competitiei, concurentii au infruntat ploaia, noroiul si traseul anevoios, foarte multi dintre ei reusind sa incheie concursul fara a abandona, lucru remarcabil si totodata foarte satisfacator pentru impatimitii sporturilor cu doua roti.

Maratonul Vinului nu si-a schimbat profilul nici in acest an, fiind in continuare o actiunea caritabila, organizatorii acestui eveniment donand anual o parte din profitul obtinut Fundatiei Bucuria Ajutorului, din Urlati.

De asemenea, respectand traditia, compania noastra s-a implicat activ si a participat la maraton, militand pentru incurajarea unui stil de viata sanatos, din care sa nu lipseasca sportul.

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button