Se incarca

Metigla in EasyEngineering

Un interviu interesant, la care am participat cu mare placere, legat de modul in care Metigla s-a adaptat la noile conditii ale pietei, in acest an.

Cateva puncte esentiale:
„La METIGLA, pastrarea calitatii inalte a materialelor utilizate in procesul de productie este unul din obiectivele companiei, asadar tabla prevopsita pe care o utilizam este realizata din otel de calitate superioara, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², ce ii ofera o rezistenta ridicata la coroziune. Impreuna cu un finisaj premium, asa cum este PUR NOVA, acoperisul Metigla aduce multiple beneficii utilizatorilor, dintre care, unul din cele mai importante este durabilitatea.”
„Pe perioada starii de urgenta si, ulterior, de alerta, nu am oprit procesele de productie, comerciale si logistice, in schimb ne-am asigurat de implementarea şi respectarea unor masuri stricte de siguranta epidemiologica a personalului şi colaboratorilor, cu care intram in contact la sediul METIGLA, pentru a ne asigura ca pastram activitatea companiei cat mai aproape de normal. Aceasta strategie ne-a permis sa raspundem prompt la solicitarile partenerilor nostri, fara sa le intrerupem sau afectam in vreun fel activitatea.”

Cititi tot articolul aici: https://easyengineering.ro/metigla-adaptarea-la-noile-conditii-ale-pietei/

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button