Se incarca

Metigla, alaturi de tinerii antreprenori prin programul YOUNGpreneur

Anul acesta debuteaza programul educational ๐—ฌ๐—ข๐—จ๐—ก๐—š๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ, organizat de Asociatia Un Strop de Fericire si sustinut de Metigla, parte a unei colaborari cu traditie, orientata catre dezvoltarea tinerilor si responsabilitate sociala.
Implicarea Metigla in activitatea comunitatii locale, a debutat inca din 2008, prin sponsorizari la licee si scoli din Ploiesti. In 2015 debuteaza un proiect de care noi suntem foarte mandri, Cupa Metigla, care a purtat numele brandului nostru pe buzele a mii de elevi si liceeni din Prahova si judetele limitrofe. Astazi, continuand parteneriatul cu AUSF, sustinem dezvoltarea tinerilor cu profil antreprenorial catre dezvoltarea abilitatilor de business.

๐—ฌ๐—ข๐—จ๐—ก๐—š๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, ce au inceput o afacere sau au idei concrete pentru dezvoltarea unui business, si doresc sa invete secretele dezvoltarii abilitatilor si cunostintelor necesare pentru a construi o afacere de la antreprenori cu experienta.
Prin proiectul ๐—ฌ๐—ข๐—จ๐—ก๐—š๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ tinerii beneficiaza de un cadru de invatare practica, bazat pe expertiza unor persoane conectate la mediul de afaceri actual, dezbatand interactiv experiente din activitatea de zi cu zi a unei companii in dezvoltare. Mai mult decat atat, in cadrul acestui program tinerii vor avea contact cu potentiali investitori, iar cel mai bun plan de afaceri va fi premiat si sustinut financiar pentru implementare.

๐Ÿ™Œ ๐Ÿ’š Vino alaturi de Asociatia „๐—จ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—™๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ” si ๐— ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ด๐—น๐—ฎ, in proiectul educational ๐—ฌ๐—ข๐—จ๐—ก๐—š๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ, inscrie-te gratuit pe https://bit.ly/2PUBYKg si poti castiga finantare pentru afacerea ta!
Mai multe informatii despre program pe https://www.stropdefericire.ro/

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button