Se incarca

Metigla a investit peste 8,5 milioane de euro in automatizare si diversificarea ofertei de produse

In ultimii 4 ani Metigla a investit peste 8,5 milioane de euro in extinderea portofoliului de solutii inovatoare pentru acoperiri metalice, dar si in automatizarea proceselor de productie, Metigla fiind printre putinii investitori care ofera solutii complete pentru clientii industriali si rezidentiali, intr-o piata romaneasca de inalta performanta, cum este cea a constructiilor metalice.

Pe langa o crestere a investitiilor in productie, am investit mereu si in capitalul uman si tocmai de aceea, de la an la an, am reusit sa avem o dezvoltare continua pe ambele niveluri. In prezent, Metigla se mandreste cu o familie de peste 100 de membri, fiecare dintre noi fiind extrem de important in dezvoltarea companiei. Cultivam relatii bazate pe respect reciproc, spirit de echipa si construirea unui mediu de lucru armonios. In plus, in acest an ne propunem sa diversificam portofoliul de produse si suntem angrenati in parteneriatul cu Roofit.Solar, alaturi de care oferim un acoperis solar, unic in Romania. Toate aceste eforturi se aliniaza la misiunea companiei Metigla de a acoperi nevoile si bunastarea oamenilor si companiilor cu solutii inteligente, sustenabile si inovatoare. Viitorul este deja aici, iar acoperisul solar – Falt Solar revolutioneaza piata rezidentiala de energie verde din Europa.” spune Cristian Matasel, director general Metigla.

Citeste mai mult in articolul: https://evz.ro/metigla-a-investit-peste-85-milioane-de-euro-in-automatizare-si-diversificarea-ofertei-de-produsela-fabrica-din-ceptura.html

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button