Se incarca

Istoric Metigla, 2020 - 2021

Anul 2020 ne-a gasit in plina dezvoltare. La inceput de an am lansat noi produse in diviziile Rezidential si Industrial, tabla prefaltuita Clic si Falt FONO si tabla cutata FONO, ambele cu membrana anticondens autoadeziva si am finalizat retehnologizarea liniei de panouri termoizolante.

Desi sub amprenta contextului pandemic, am continuat lucrarile la noua hala de productie Metigla, lucrari aflate in curs de finalizare, si am continuat implementarea noului sistem ERP, care va centraliza si optimiza fluxurile de productie si livrari. In acelasi timp, am lucrat la dezvoltarea unui sistem integrat de calitate, iar pe langa ISO 9001, am obtinut noi certificari ISO 14001 si ISO 45001.

Dupa o calatorie de 20 de ani, anul 2021 ne gaseste increzatori in abilitatile noastre ca echipa, motivati si puternici, capabili sa ne atingem obiectivele, chiar si in conditii incerte.

Va multumim ca ati parcurs cei 20 de ani de istorie Metigla, alaturi de noi si abia ii asteptam pe urmatorii 20, alaturi de dumneavoastra.

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button