Se incarca

Infuzie de inovatie la Novembarh 2019

23 noiembrie 2019 a adus impreuna 300 de participanti si arhitecti, la a 3-a editie a hackatonului #Novembarh. Cele 16 ore de lucru intensiv la crearea de solutii pentru cele 30 de teme, concentrate pe calitatea si siguranta mediului construit, educatie, energie, risc, legislatie, financiar.

Teme precum „Cat costa casa?”, „Mobilierul sigur in scoli”, „Hospital performance”, „Casa activa”, „Usa de la scoala”, „IMOCITY”, „Construct HUB” si „Aplicatia ARGO”, precum si alte initiative de interes actual, au trezit creativitatea echipelor si s-au transformat in proiecte sustinute public, in fata reprezentantilor din partea autoritatilor, universitatilor si mediului de business.

Unul dintre proiecte a atras in special atentia noastra, proiectul „Mal de Dunare„, care isi propune integrarea malului romanesc al Dunarii in circuitul Euro Velo 6 Atlantic–Black Sea.

Un alt proiect care priveste catre viitor, #Novembarh 2020, isi propune extinderea catre alte locatii, precum Londra, Cluj si Chisinau, depasind astfel granitele traditionale.

Metigla sustine proiectele ambitioase, ce pun accent pe calitate si inovatie, in mediul arhitectural romanesc!

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button