Metigla Teck
Doar 3,39 euro!

Nu rata oferta sezonului! Pentru doar 3.39 euro/modul (fara TVA),
te bucuri de un acoperis deosebit, cu o garantie de 30 de ani.

Grabeste-te, stoc limitat!

Casa ta merita
stil si protectie!

✔ 30 de ani Garantie
Profilul Teck este disponibil cu acoperire PUR MAT, Negru Mat (RAL 9005) si protectie de zinc de minim 275 g/mp, care asigura rezistenta la coroziune si uniformitatea culorii.

✔ Instalare usoara
Usor de instalat, indiferent de forma acoperisului, profilul Teck este disponibil in module de tabla pretaiate, decupate dupa contur, cu montaj rapid si imbinari invizibile.

✔ Sistem complet
Metigla va ofera un pachet complet de piese de finisaj, accesorii si sistem pluvial, necesare constructiei acoperisului, care, pe langa functionalitate, completeaza stilul locuintei.

Garantie 30 de ani

Tabla prevopsita utilizata de Metigla este realizata din otel de calitate superioara, zincat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², cu o durata de viata de peste 50 ani, in conditii normale de mediu.

Profilul Teck este obtinut prin profilarea tablei cu o grosime de 0.5 mm si este disponibil cu acoperire de vopsea PUR MAT (poliuretan mat), in culoarea RAL 9005 (negru), care beneficiaza de o garantie de 30 de ani la caracteristici de coroziune.

Depozitarea se va realiza pe traverse din lemn, in pozitie inclinata si in spatii acoperite, uscate si bine ventilate, pe o perioada de maxim 30 de zile de la receptia materialelor.

CERERE OFERTA

Completeaza formularul cu informatiile tale si un specialist Metigla te va contacta in cel mai scurt timp.
Incarca
Completand formularul atasat, accepti stocarea si utilizarea informatiilor introduse.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Alte produse Metigla

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Cele doua modele de tigla metalica produse de Metigla, Clas si Star, sunt concepute cu decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Acoperisul prefaltuit Metigla este o solutie completa, care se integreaza armonios in estetica oricarei constructii. Acest tip de acoperis scoate in evidenta valoarea arhitecturala a cladirii, conferind totodata durabilitate si etanseitate sistemului.

Sistemul pluvial de la Metigla se numara printre cele mai fiabile sisteme disponibile in acest moment pe piata. Acest sistem se poate adapta perfect oricarui tip de acoperis, indiferent de forma acestuia sau de materialul ales pentru invelitoare.