Se incarca

Celule fotovoltaice integrate direct in acoperis. Ce putere au?

Acoperisul metalic cu module fotovoltaice (PV) integrate este solutia inovatoare propusa de Metigla, in parteneriat cu Roofit.Solar, o companie estoniana infiintata in 2016, care dezvolta si produce solutii fotovoltaice 2-in-1, integrate in cladiri (BIPV). Are o capacitate de putere de pana la 175W/m², garantie de putere 25 de ani.

Acoperisul solar integrat produce energie verde pentru intreaga locuinta, fara sa afecteze in vreun fel arhitectura constructiei, fie ca este vorba despre o casa, un proiect imobiliar mai amplu, ori o cladire de patrimoniu.

Inovatia produsului FALT SOLAR consta in integrarea, din punct de vedere tehnologic dar si ca design, a doua produse diferite (panou fotovoltaic si acoperis), de cea mai inalta calitate. Practic, nu mai este nevoie sa instalezi panouri solare peste acoperis, ci beneficiezi de ambele avantaje – protectie in fata intemperiilor si energie electrica din surse regenerabile.

Citeste mai mult aici: https://www.wall-street.ro/special/romaniaverde/292382/celule-fotovoltaice-integrate-in-tabla-de-pe-casa-ce-putere-au.html?fbclid=IwAR0jiyIz7vhEEaehYNuaMoCopO-30Qc-C1FZENvoNFYK52YPnbjPxOdlwMw

recomandari pe
aceeasi tema

Call Now Button